Crazy hezzzzt

Red då lilla kakan igår, jag trodde det skulle gå någorlunda bra (Som det gjorde till slut!) Hon verkade lite smått snabb i rörelserna som vanligt, + mormor mutar henne när hon ska ta in henne så hon tiggde som satan och nafsade i händerna och allt. Något jag verkligen inte tycker om ... Menmen, inte min häst ..

Så när jag tog ut henne var hon allmänt stissig och ville inte stå still alls utan backade trampade osvosv. När hon väl stod still hoppas jag upp, jag hann knappt få över benet på andra sidan och hon började bocka och stegra och ja, gud vet jag. Jag hoppade av så fort hon inte bockade lika högt, och nej, hon slutade inte bocka förrän jag var av, knappt det >< Då var jag arg, och longerade runt henne på gårdsplanen, det hon gjorde var att hon bockade, bockade, bockade på stället, stegrade, bockade, oavbrutet!? Men när hon hade galopperat och travat runt där några varv så lugnade hon till slut ner sig och stannade av sig själv. :) Då kände jag att, om hon gör det i nästa varv så hoppar jag upp igen, och det gjorde hon efter 3 varv :)

När jag hoppade upp så hängde jag först bara i sadeln, då brydde hon sig inte, då hoppade jag upp, och hon var som vanligt igen, ><  Ja, hon har massor med överskottsenergi förstår jag, jag orkar inte bry mig så mycket om att hon småtravar ibland, visst jag låter henne inte trava på men jag bryr mig inte på samma sätt som jag gör på banan. :) 
Men hon var pigg och glad under hela rundan! Lika mysig som vanligt, lite smått galen då förstås :) Men hon lyssnade även ovanligt bra som hon inte skulle gjort annars :D Jag galopperade och sa "wooooaah" (Inte woah, utan woaaaah - utdraget, som menas att hon inte ska stanna utan sakta ner ><) Och hon saktade ner till skritt! :D Hon brukar vara lite döv av sig när vi galopperar xD 

Men snacka om att vi var fulla av snö när vi var vid stallet igen, hahahah xD Det går nog inte att rida på henne i en snöig skog utan att själv bli en snögubbe, xD Så får vi se hur det går på julafton, ska rida henne då, hehehe :) För Tarzan kan jag inte rida förrän på lördag, och sedan en vecka fram :( 

Tankar

Jo jag har funderat lite, och har tänkt att jag ska nog göra så i tvåan att jag kommer ta med kakan till skolan på höstterminen, och sedan har jag Tarzan på vårterminen. Men då måste jag hitta någon som kan rida honom, eller så får mickis ha det lite jobbigt och rida honom iaf en gång i veckan :) Men det tror jag inte hon kommer att ha tid med. Sedan får vi även se om Tarzan kommer att stå hos mormor eller i stallet där jag brukar ha honom :)
Men jag går bra i ettan ännu! Och det är inte ens 2011 ännu :)
Och jag kommer nog även göra så att vi tar hem Tarzan på påsklovet och så är han hemma resten av tiden, tills jag slutar! Och kan erkänna att det skulle vara lite skönt att inte ha samma press på en med häst och de, man är så begränsad då. Det blir helt annorlunda på skolan, då har man knappt någon tid om man ska vara en social människa xD
Och nu står Tarzan i stallet, vi kom hem vid halv åtta någon gång igår :) Hela resan tog 6,5h, 55 mil, så det tog lite tid ändå >< Jäkla snöoväder, även fast det var relativt fint då när vi åkte :)

RSS 2.0