Halt

Så var Tarzan halt i vänster bak .. Var ute och red igår, en ganska rejäl tur, och han var lite snabb och vinglig med benen igår, så kan bero på det .. Så nu står pojken inne och mumsar på hö och sitt godis! Så får vi se i morgon hur det är, smörjt in benet och de, men om det blir värre eller så, får vi ringa veterinär :)

Värmland

Ja, Tarzan bantar nu skulle man nästan tro, haha. Han står inne i vår lilla granskog nästan hela dagarna, men antar att han går ut och äter på nätterna :) Men han verkar trivas! Tycker lite synd om honom för att han är själv, men han överlever :)
Det roliga är att han är så extremt pigg här, han verkligen njuter av att bara gå i skogen! Han vill inte ens gå hem, han vill alltid fortsätta ännu längre bort :D

Updateringen som vanligt ..

Ligger på noll. Kakan har inte flyttat, just för att hon var halt, så vet. kom i söndags och skar upp lite och så för hon hade en träflisa i kronranden, så nu börjar hon bli bättre!
På lördag åker vi till värmland med tarzan, så ja, vi får se hur det blir. Pappa håller på att lägga i golv i vår säkert 150 år gamla lada >__< Just för att det är så mycket klägg och sådant där, så är det bara att ta in honom om det blir förjävligt på dagen! Så ska hjälpa pappsen med det, och på tal om stugan, så blir det att bygga ut altanen lite och så kommer vi skaffa oss en badtunna/Jacuzzi, :)) Och så börjar vi även på bryggan vid vattnet! Men jaja, vi åker iaf till stugan på lördag med hela packet :)

Liten pyssling!

Ja i går hämtade mormor en ny liten krake! :)
Kakan är halt, antingen så klev hon fel när vi red, men det måste ha kommit senare då på kvällen för när jag släppte ut henne dagen efter så haltande hon ingenting :o Menmen, hon är preciis som vanligt, jagar runt småttingarna haltandes, antingen trav eller galopp, knäppis >< Ingen mesig häst det!
Vet inte ens vad den heter, bara att det är en minishettis (i) haha :) Hon är säkert 70-80 cm hög ^___^

RSS 2.0