Hovslageri och grejer

Tarzan är skodd och glad nu :) Är hemma nu, men blev sjuk över natten >< Roligt säger jag bara .. Så åker nog hem på Måndag kväll, istället för i morgon. Menmen, :) Skolan går på, har itne så mycket tid vid datorn längre :P Sitter kanske max en timme varje dag, knappt det :P

Så nu idag ahr jag mumsat i mig tårta och kakor! Min bror fyller 20 :) Tarzan trivs nu nere i småland, han börjar bli lugnare för var dag som går :D Så dä ä näääjs!

Men blev ingen ridning förra veckan förutom torsdag, eftersom han gått utan sko i ca en vecka .. Men det blir nya tag när jag kommer tillbaka! :)



Någon som tycker jag ska försöka uppdatera efter varje ritt?

Lite blandat

Försöker nu skriva så tyst som möjligt, går inte så bra xD Har vart vääldigt segt med träning för gubben min iaf .. fy skäms!

Tarzan goes ridskolehäst

Ja, typ fyra st från klassen ska få hoppla runt lite på Tarzan, xD Får se hur det går ;) Skriver väl mer sedan! :D

Träning på banan

Träningen idag gick inte bra.
Tog bosalen, och han var pigg och glad, i stallet var han mycket lugnare än vanligt, han låg också i hagen! är han lugn.
Kom upp i sadeln, han var som sagt pigg, raska steg i början, sedan vart det väldigt låååångsam skritt, härligt, tänkte jag, en lugn häst! :) Gick och kollade om ridhuset var ledigt, som det var, men den var typ delad på halva så tänkte att de kanske skulle göra någonting, så jag tog ute banan! Oj så han bara ramlade på, och dessutom vart han rädd för allt när vi skulle gå till ridhuset först, och han trodde att han var sto dessutom för hingsten som står bredvid ridhuset kom fram och småpratade med honom. Efter det blev han knäpp, sket totalt i mina hjälper, eller överreagerade.
På ridbanan kändes han väldigt sne, i vänster varv? Och i höger :S Och han kunde inte lugna ner sig säskilt mycket heller, nejnej.
Så i galoppen bara drog han på, och jag satt liksom med tyglarna vid låren och försökte hjälpa honom att få in bakdelen, men han totalt struntade i det, böjde knappt ens in huvudet? Till slut drog jag tag i honom och sa till på skarpen, då lugnade han galoppen lite och började jobba mer. Men näe, ush. Men i slutet tänkte jag att, banne mig, jag ska få en långsam trav och låg hals, jag fick det, så då saktade jag av och så fick han gå hem. Och jag höll in honom för han verkligen gasade på hemåt! Knäppis häst! Nästa gång blir det stångbett så får han jobba lite ..
Just nu har jag grymt tråkig och är grymt onyttig som käkar chips :) Och lyssnar på rummet ovanförs musik. ._.

Tarzan und bosal

Red Tarzan med bosal idag, red ut med Mimmi :) Han var en riktig segis! haha xD Men lite skönt också :) I morgon ska jag nog rida in da ridhus! Med bosal! Så han får tänka liite annorlunda :) Och igår, tror jag det var, haha xD Så red Becca, en i klassen på Tarzan xD Hon typ bölade hela tiden och garvade som baaaara den! xD Jättekul >< Och Tarzan typ, "jahapp...." Så när jag var lite elak och sprang iväg så gick han några steg, och ställde sig mitt i ridhuset xD Killen då :D Finns inte så mycket att säga! Slut på idéer med träning osv med Tarzan, tips? :/

Crazy Tarzan

Tarzan har typ .. bytt personlighet >< Han går då tillsammans med två valacker och ett sto, stoet och han är helt kära i varandra xD De kan vara typ, max 20 meter ifrån varandra >___> Men det är liiite jobbigt, för de står i olika stall, fast det är på gården då, men ja, han blir heeeeelt typ .. galen och noll respekt, han ser en inte och liknande grejer .____. När vi är ute och rider så kan han bara inte vara efter för då börjar vi galoppera på stället och byta galopp i typ varje steg osv ... Men det blir bättre, det vet jag! Men vi red på banan och då var vi lite mer koncentrerade när han faktiskt märkte att hon inte skulle försvinna xD Men idag hade jag tänkt rida i ridhuset om det är tomt :) Så jääääklarns fint underlag! Helt wonderful :) Men lite jobbigt tycker Tarzan, xD
Det har inte hänt så mycket mer på denna tiden, umgåtts en hel del och så med folk :) Inget ni kanske vill veta ;) Och jag kan inte ändra min header framöver :( För jag ahr inte photoshop på den här datorn för jag hade inte någon kod som jag typ fick för tre år sedan?

RSS 2.0