Tarzan eller inte?

Far min tog sig ett litet prat om Tarzan och de, som jag inte visste om att han hade gjort, haha. Men då sa Anki att en i hennes stall var tok intresserad av Tarzan, om han skulle säljas. Och innan vi åkte hem frågade Anki om jag hade kikat på någon unghäst eller så, eller om jag skulle behålla Tarzan och de. Jo visst skulle det vara suuuperkul med en unghäst och lära, och Tarzan kan vidareutbilda någon annan! För hon som ville köpa honom ville ha en lugn häst, som är redo för tävlingsbanorna men ändå att man ska kunna ta sig en skogstur. Det bara skriker Tarzan då? xD Men jag kommer definitivt behålla honom hela sommaren för jag taggar ju Nationals som satan nu! Och idag var han lika duktig som vanligt! Vi körde lite hunt seat, och det enda som han hade svårt för var galoppen, som han ofta brukar antingen vrida hela kroppen och krångla sig, det är han själv som gör det svårt! xD Men det funkade skapligt till slut :) Så får se om jag kommer tävla något hunter eller så! Och hunt seat är som horsemanship, fast i engelsk utrustning ^__^

Kakan igen ..

Som sagt, måste vi få sålt henne. Pratade nyss med mormor, hon ska nu be mamma ta bort hennes livförsäkring, just för mamma står på henne i AQHA. Just för att hon ska ha råd med henne ett tag till, för sen om vi inte får sålt henne kommer mormor att ta bort henne .. Det är så det ligger till. Så jag verkligen måste få sålt henne. För jag tänker inte leva med tanken att ha tagit bort en häst, som inte behövdes ta bort. Jag tänker bara inte det. Hellre tar jag mig an henne och arbetar dessa år för att få en ridbar häst, som man sedan kan få sålt efter kanske 2 år, sälja henne till någon som vill vidareutbilda henne. Så snälla, om ni vet någon som vill köpa henne, säg till ..

Kakan

Jo har bestämt mig nu, kommer i alla fall inte satsa på kakan, för pratade med Anki. Hon sa att det kommer nog ta 7-8 år för att få henne färdig för tävling, och det har jag inte tid med. Så tyvärr, kommer vi sälja henne .. Hur nu detta kommer gå .. Tarzan tyckte hon verkligen att jag skulle ha kvar för honom har jag många år kvar med, även fast han fyller 13 nu .. Och är redan stel, känner att jag får dåligt samvete om jag inte tar hand om hans ben osv, men ändå gör jag det inte .. Alldeles för lat. Men ska försöka ha kvar kakan så länge som till hösten i alla fall, så jag kan rida henne skapligt regelbundet så att man kan sätta en okänd människa på utan att hon ska bocka och allt >_< Men vill hemskt gärna ha kvar henne .. Men vi är inte gjorda av pengar eller tid .. Så det är såhär det ligger till!
Men Indiana lär vi heller inte få sålt, hon är liksom helt oerfaren, riden i ca 3 år nu .. Så mormor lär inte få de pengarna hon köpte henne för .. Och hon måste få iväg henne till någon som bara ska skogsrida henne.

RSS 2.0