Vem ska man satsa på?

Jo just nu ligger det till såhär att det har hänt en massor i familjen. Och nu har då mormor inte råd att ha kvar alla sina djur, kanske inte ens hundarna .. Men nu vet jag inte om det är mer värt, att fortsätta som alltid på Tarzan, och kanske sälja honom till hösten nästa år, eller, om jag skulle sälja honom nu till hösten .. För då har jag ändå kakan att fixa till, för om jag säljer henne, hon är då lite speciell, och antingen kommer hon ridas skiten ur, eller så kommer hon nog säljas runt känns det som .. Så jag vet inte vad jag ska göra .. Jag älskar båda två, och Tarzan måste jag verkligen ha en tränare till, för jag känner att vi bara stannar i utvecklingen, han kan ju fortfarande allt, men det känns inte lönt att träna varje gång jag tar hem honom, sedan står han ju nästan hela tiden ..
Ingen vet ju hur kakan är, så jag kan heller inte fråga, vad skulle ni göra? För kakan är knappt riden och fyller faktiskt 6 i år, och Tarzan 13 ..
Och om jag inte ens skulle haft kakan skulle jag nog köpt en fyraåring nästa år ändå .. men det är ju faktiskt över ett år.

Kakan

Och jag har i princip slutat blogga, (no shit!) Men kan i alla fall berätta att det är väl typ bestämt att jag ska ha med mig kakan till skolan nu till höst :) Sedan har jag Tarzan på vårterminen så jag kan sätta igång honom till tävlingarna! Och så är det även bra om jag har kakan till höst för då har jag ju ridit henne hela sommaren :D
Så tarzan får vara lite rastlös då ..
Idag har jag varit duktig och smörjt sadel + tränsen :D

RSS 2.0