Hemfärd

Jo, på onsdag bär det av hem! Saknar pojken min, så ska bli skönt och se honom, och se resultatet på hans mage efter allt gräsätande >< Men hade tänkt skriva om jag hinner rida honom på onsdag :)

Tänkte det även skulle vara kul att börja uppdatera lite granna :)

Tävling

Skulle som sagt tävla imorgon, men hoppar det för att då måste jag ha åkt hem igår, och sedan åkt hem igen på onsdag. Så känns lite onödigt, och dyrt dessutom!

Så vi satsar på tävling den 4:e :) Och längtar efter plutten min, känns ganska tomt!
Och i år så hoppar i Western riding, just för att jag har inte tränat byten så mycket, och känns inte lönt då om han skulle korsgaloppera och gud vet allt. Sen också för får inte tävla lägre än B längre, så auh.
2011-05-28 @ 14:05:55 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Såld!

Jo nu flyttar kakan i mitten av Juni! :D Såå satans glad för damen min :) Och hon kommer stå rätt så nära också :D Ska försöka rida henne i helgen också för åker hem nu idag :) Så är överlycklig, nu slipper hon bara gå i en hage :D Men får se hur det blir med sommarstugan, stackars ponken får la väl bli själv då, :( menmen :)
2011-05-13 @ 13:13:10 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Till den anonyma :)

Anonym om Tävlingar:
ska du verkligen tävla nu när du knappt rider din stackars häst längre?? :O
Jo jag ska rida honom, och så synd om honom är det väl inte, tar lite illa upp när någon skriver så om ens djur .. För just nu har jag inte möjlighet då att rida honom eftersom jag är 55 mil bort, men jag åker hem så ofta som möjligt och pengarna räcker, och sedan kommer jag träna mycket mer nu när jag slutar skolan för de flesta tävlingarna är efter det :)
2011-05-11 @ 17:15:15 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


Tävlingar

Tänkte skulle skriva in de tävlingar som jag nu planerat in! Skulle tävlat igår men det blev helt enkelt inte så :)
28-29 - Roslagsstoppet men tävlar bara den 29 :)
4 Juni - Strängnäs
11 Juni - Nyköping
3 Juli - Apha/all breed i Jälla.
4-7 Augusti - Nationals, Grevagården :D
13 Augusti - Nyköping igen :)
Skulle tagit alla Agria cup tävlingarna men det var 4 st, så hoppar alla istället :>
2011-05-08 @ 14:46:23 Permalink Allmänt Kommentarer (1) Trackbacks ()


Tarzan, Tarzan och åter Tarzan..

Fast egentligen var det även kakan! För det är en som ska provrida henne på tisdag! :D Och OM hon kommer bli köpt står hon i Almunge, inte så långt ifrån oss alltså :D Och har träffat honom en gång för han var med vår hovslagare en gång :3 Och han är verkligen jättelugn i "själen" eller vad man ska säga, så nu hoppas jag på det bästa!

Och ska nog ringa Anki någon dag om Tarzan, att jag skulle lämna över honom ett par dagar eller så till en som rider för henne :) Vet inte om jag skrivit det? Fråga annars så berättar jag! För det känns faktiskt bra om jag skulle sälja honom, känner ingen ångest eller så :D Menmen, nu springer han runt som en idiot i hagen för han inte blir riden xD Eftersom han är hemma, och inte jag :P Men kommer hem nu till helgen så då ska han få jobba!
2011-05-08 @ 11:05:00 Permalink Allmänt Kommentarer (0) Trackbacks ()


RSS 2.0